Trouw  reportage

 

Belangrijke gebeurtenis 
Een bruiloft is voor iedereen een speciale en belangrijke gebeurtenis.
Ik vind het daarom erg belangrijk dat dit op een goede en professionele manier gebeurd! Deze bijzondere dag kun je immers niet meer over doen. 
Ik zet me dan ook niet voor honderd maar tweehonderd procent in om deze dag voor u mooi en stijlvol vast te leggen. 

Kennis maken
Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek. Zo weet ik wat u graag wit en wat u van mij verwacht. U weet met wie u te doen heeft, wat mijn wijze van werken is en wat u van mij kunt verwachten.

Tijdens het gesprek bespreken we wat uw wensen zijn. Bijv. wanneer u foto's gemaakt wilt hebben, dit kan bijv. al bij de kapper. Het aantal uur dat ik aanwezig ben wordt dan ook besproken. Ook wordt er bekeken waar de "bruidsreportage" gemaakt kan worden.

Na het kennismakingsgesprek krijgt u binnen 1,5 week een offerte thuis gestuurd met daarin uw wensen en afspraken. 


Ontwikkelen.
Het ontwikkelen van de foto's is veel werk. Ik ontwikkel en bewerk de foto's stuk voor stuk. U kunt afhankelijk van het aantal uur dat ik aanwezig ben, tussen de 200 en 500 foto's verwachten. Tussendoor is het leuk om een "sneak preview" te krijgen. Ik stuur dan een aantal ontwikkelde foto's door om alvast een beetje een idee te krijgen hoe het gaat worden.

De foto's worden na de ontwikkeling en bewerking op een USB- stick aan u geleverd. Ook kan dit in een mooi album. Dit spreken we in het kennismakingsgesprek af.

Het duurt afhankelijk van het aantal foto's ongeveer 4-6 weken voordat de foto's klaar zijn en aan u geleverd worden. Zoals eerder beschreven stuur ik tussendoor een "sneak preview". 

U kunt van mij foto's verwachten die met zorg zijn geselecteerd, digitaal ontwikkeld, nabewerkt, geretoucheerd, op kleur geoptimaliseerd en afdruk klaar gemaakt.Ik sta erop dat deze bijzondere en geweldige dag voor u nog specialer wordt, door een mooie reportage aan u te leveren, om zo na te kunnen genieten ........ zelfs nog jaren later!

 

 


Prijslijst   Trouwreportage

Prijslijst trouwreportage pdf
PDF – 171.2 KB 271 downloads

Prijslijst   Trouwreportage inclusief album

Prijslijst trouwreportage album pdf
PDF – 187.5 KB 236 downloads

Neem contact op via het formulier en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek