Newborn   fotografie

Een newborn shoot is altijd op locatie bij u thuis.
Ik neem dan mijn mobiele studio mee naar u. Ik heb verschillende achtergronden en lampen, om zo in overleg met u een mooie reportage te maken.

Ik heb veel ervaring met pasgeborenen. Jarenlang werk ik op een kraamafdeling als verpleegkundige. Zo weet ik goed wat de pasgeborenen fijn of juist niet fijn vinden. Voor een mooie reportage is het van belang dat de pasgeborenen totaal ontspannen zijn. Dit gaat natuurlijk het makkelijkste wanneer ze zich in een lekkere warme omgeving bevinden, waar ze heerlijk ontspannen kunnen liggen of bij een van hun ouders kunnen zijn.

Ik heb verschillende materialen en ideeën die we kunnen toepassen. Natuurlijk altijd in overleg met u.

Tijdens de shoot hebben we veel geduld nodig. Een pasgeborenen moet tussendoor eten, of gewoon even vastgehouden worden door een van de ouders. Pas als de pasgeborene goed ontspannen is gaan we weer verder. Zo krijg je de mooiste en leukste foto's.

Na de reportage ga ik de foto's digitaal ontwikkelen. Wanneer de foto's klaar zijn krijgt u de bestanden afdruk klaar in een hoge resolutie op jpg. formaat. Afhankelijk van het pakket dat u kiest kan dit ook op een USB- stick zijn.

U kunt van mij foto's verwachten die met zorg zijn geslecteerd, digitaal ontwikkeld, nabewerkt, geretoucheerd, op kleur geoptimaliseerd en afdruk klaar gemaakt zijn. 

 


Prijslijst

Prijslijst newborn
PDF – 170.6 KB 260 downloads

Neem contact op via het formulier en maak een afspraak voor een fotoshoot