Studio

Op locatie

Kinder  fotografie

 

Kinderfotografie kan in de studio of op locatie.

 

Studio
In de studio kun je prachtige foto's maken met verschillende achtergronden en mooi licht. Voor een kind is het vaak prettig om in zijn of haar eigen omgeving te zijn. Hier kunnen ze samen met hun favoriete speeltje of knuffel op de foto. Het is belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en zichzelf zijn. Zo krijg je leuke en spontane foto's.
Met kinderen moet je veel geduld hebben. Het kan daarom ook best even duren voordat je de juiste en leukste foto's hebt gemaakt.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en het is ook belangrijk voor mij dat hun ouders een mooie fotosessie van de kinderen krijgen.
Vooraf maken we een afspraak en bespreken we wat voor foto's er gemaakt kunnen worden. Foto's met meerdere kinderen zijn zeker mogelijk. Na de fotosessie worden de foto's ontwikkeld en digitaal aan u geleverd. Een fotoalbum is ook mogelijk, hierover kunnen we een afspraak maken tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Op locatie
Mooie foto's op het strand, in het bos, tuin, park of zwembad. Het is allemaal mogelijk. In Zeeland zijn er veel plekjes die geschikt zijn voor een super mooie kinderreportage. Ik ken Zeeland zeer goed, zowel op Walcheren, Zuid- Beveland als Zeeuws Vlaanderen. Ook de steden en hun schitterende locaties zijn mijn bekend. 
Vooraf maken we een afspraak over de locatie en de soort foto's die u graag zou willen hebben. Er zijn vele mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook met meerdere kinderen. 

Na de fotosessie worden de foto's ontwikkeld en digitaal aan u geleverd. Ook hier is het weer mogelijk om een album samen te stellen.
Dit alles wordt besproken tijdens een kennismakingsgesprek. 

 

U kunt van mij foto's verwachten die met zorg zijn geselecteerd, digitaal ontwikkeld, nabewerkt, geretoucheerd, op kleur geoptimaliseerd en afdruk klaar gemaakt.

 


Prijslijst    Studio

Prijslijst kind studio
PDF – 170.7 KB 190 downloads

Prijslijst    Locatie

Prijslijst kind op locatie
PDF – 171.5 KB 223 downloads

Neem contact op via het formulier en maak en afspraak voor een fotoshoot